Νεα Άρθρα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Η Δίαιτα των 8 ημερών: Χάστε 6-8 κιλά σε 8 ημέρες

Η δίαιτα των 8 ημερών πρόκειται για μια γρήγορη και εύκολη δίαιτα η οποία θα μας βοηθήσει να χάσουμε μέχρι και 8 κιλά. Το διατροφικό μενού περιλαμβάνει γεύματα πλούσια σε πρωτεϊνη και τα καταναλώνουμε χωρίς περιορισμό στην ποσότητα κατά τη διάρκεια της ημέρας. 
Διάρκεια: 8 ημέρες Απώλεια: μέχρι και 8 κιλά


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΙΤΑΣ
 Προαιρετικά μια ημέρα πριν ξεκινήσουμε την δίαιτα κάνουμε αποτοξίνωση κατά την οποία πίνουμε μόνο υγρά, νερό, ροφήματα, φρέσκους φυσικούς χυμούς φρούτων χωρίς προσθήκη ζάχαρης ή άλλων γλυκαντικών ουσιών και λαχανικών.

1η και 2η Ημέρα 
Γιαούρτι Απλό χαμηλών λιπαρών
3η και 4η Ημέρα
Ρύζι
5η και 6η Ημέρα
Πατάτες
7η και 8η Ημέρα
Κοτόπουλο (χωρίς πέτσα)

ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΙΑΙΤΑΣ
Καταναλώνουμε καθημερινά τουλάχιστον 2 λίτρα νερό και ροφήματα βοτάνων. – Καταναλώνουμε τις τροφές ωμές ή ψητές ή βραστές ή στον ατμό και δεν υπάρχει περιορισμός στην κατανάλωση των τροφών. – Λαχανικά-Φρούτα: Κατά τη διάρκεια της ημέρας της αποτοξίνωσης μπορούμε να επιλέξουμε όποιο λαχανικό και φρούτο θέλουμε αλλά μπορούμε να προτιμήσουμε φρούτα και λαχανικά μηδενικών θερμίδων
– Μπορούμε να αντικαταστήσουμε ένα μέρος από το γιαούρτι με τυρί κότατζ ή γάλα χαμηλών λιπαρών. – Για καλύτερα αποτελέσματα συνδυάζουμε τη δίαιτα με γυμναστική (περπάτημα, αεροβική κλπ) τουλάχιστον 30 λεπτά καθημερινά.

Επιτρέπεται
– Ροφήματα βοτάνων 
– Καφές
– Φυσικό Γλυκαντικό (Στέβια)
– Φρέσκα μυρωδικά, ελάχιστο ελαιόλαδο, ελάχιστο αλάτι, ξύδι, λεμόνι
Δεν επιτρέπεται
– Αναψυκτικά  
– Αλκοόλ 
– Ζάχαρη 

Μετά το τέλος της δίαιτας ακολουθούμε ένα ισορροπημένο και υγιεινό διατροφικό πρόγραμμα. Η Δίαιτα αυτή απευθύνεται σε ενήλικες. Πριν ξεκινήσουμε δίαιτα θα πρέπει να συμβουλευτούμε το γιατρό μας.

Πηγή:http://www.enter2life.gr

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε ελεύθερα να γράφετε τα σχόλιά σας, αρκεί να μην περιέχουν υβριστικές λέξεις, η προσβολές για οποιονδήποτε. κακόβουλα σχόλια θα διαγράφονται μαζί με τον συγγραφέα τους.Ευχαριστώ.


LilantioNews

LilantioNews
Το Ληλάντιο στην οθόνη σας