Νεα Άρθρα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Ευμάρεια, Πλούτος, Μέσω της δύναμης του μυαλού, και της πίστης στον Θεό.



Ο πλούτος σαν λέξη φέρνει στο μυαλό  σκέψεις σχετικά με τον πλούτο, την αφθονία των χρημάτων και τη δυνατότητα να αγοράσουμε και να απολαύσουμε ότι θέλουμε. Επίσης Φέρνει σκέψεις για φανταχτερά σπίτια,  αυτοκίνητα,  ξενοδοχεία, ταξίδια στον κόσμο, και βέβαια με τα χρήματα μπορούμε να αγοράσουμε τα πάντα. Είναι κάτι που οι περισσότεροι άνθρωποι θέλουμε, αλλά δεν πιστεύουμε ότι μπορούμε να αποκτήσουμε και να απολαύσουμε.
Πλούτος όμως δεν είναι μόνο τα χρήματα.   Ένας άνθρωπος μπορεί να είναι πλούσιος με την Πίστη στον Θεό. Με την Ευγνωμοσύνη, την αγάπη, την συμπόνια, την καλοσύνη, την δύναμη, την ενέργεια, την γνώση και την σοφία. Η Φύση εκδηλώνεται σε πολλαπλές μορφές πλούτου. Σε πολλές μορφές ζωής.  Ο Θεός  με σοφία έφτιαξε τον κόσμο, το σύμπαν, τα αστέρια και καθετί που έχει δημιουργήσει.

Μας έδωσε πλουσιοπάροχα Τη δύναμη της ζωής, το Πνεύμα την Δημιουργική Δύναμη. Και  επιθυμεί  και το κάνει αυτό μέσα από τις δυνάμεις της φύσης, τα φυτά, τα ζώα και τον άνθρωπο.
Η εξουσία αυτή εκφράζεται, σε εμάς τούς ανθρώπους Ως επιθυμία για πλούτο, έκδηλη ώστε να αυξάνουμε, την ανάπτυξη, και να γίνει ισχυρότερη και μεγαλύτερη.
Αυτή η φυσική επιθυμία εκδηλώνεται μέσα από τον καθένα. Αλλά  συχνά παρεμποδίζεται, λόγω της αρνητικής μας σκέψης, και την έλλειψη πίστης στον εαυτό μας και στις ικανότητές μας.

Κατανόηση και  αλλαγή στάσης στο θέμα που ονομάζουμε Πλούτο!

Το πρώτο βήμα για να φέρουμε  πλούτο στη ζωή μας είναι να αλλάξουμε τις σκέψεις μας, και τη στάση προς την κατεύθυνση αυτή. Το μυαλό μας πρέπει να καθαρίσει από τις λάθος αντιλήψεις του για τον πλούτο, για να μπορέσει να αρχίσει να εκδηλώνεται προς τον πλούτο. Αυτό γίνεται φέρνοντας στη συνείδηση ​​όλες τις σκέψεις και τις ιδέες σας για τον πλούτο, τα χρήματα και την ευημερία.
Πάρτε ένα στυλό και ένα φύλλο χαρτί, και βρείτε ένα μέρος για να είσαστε μόνοι και ανενόχλητοι για λίγο. Σκεφτείτε τον πλούτο και τι σημαίνει για εσάς, και στη συνέχεια να σημειώνεται κάθε σκέψη που έρχεται στο μυαλό σας. Καταγράψτε κάθε σκέψη, καλές και κακές, θετικές και αρνητικές. Κάνετε αυτό για τουλάχιστον δέκα λεπτά ή έως ότου δεν μπορείτε να βρείτε περισσότερες ιδέες και σκέψεις.
Όταν τελειώσετε το γράψιμο, να διαβάσετε, να σκεφτείτε, και να αναλύσετε τι έχετε γράψει. Θα εκπλαγείτε με το υλικό που βγαίνει από το μυαλό σας. Η ανάλυση αυτή θα σας βοηθήσει να μάθετε πού και γιατί είστε λάθος, αναστέλλοντας τον εαυτό σας σε σχέση με την επιτυχία, τα χρήματα και την ευημερία. Θα μάθετε ποιες είναι οι σκέψεις και οι λανθασμένες αντιλήψεις που  σας κρατούν πίσω.
Θα ανακαλύψετε τους φόβους που έχετε στο μυαλό σας,  και σας  κρατά από την επιτυχία. Και έτσι θα δείτε, να  εκδηλώνεται  κάθε βαθμίδα  του πλούτου στη ζωή σας. Μπορεί να υπάρχουν διάφοροι λόγοι όπως  στην οικογένεια για παράδειγμα, να σας έχουν πει για τους πλούσιους πως όλοι πατάνε επί πτωμάτων. και φυσικά για να γίνετε πλούσιοι θα πρέπει να γίνεται και εσείς κακοί και διεφθαρμένοι!   Μπορεί να έχετε βιώσει την έλλειψη στην παιδική ηλικία σας, και τώρα είστε εγκλωβισμένοι σε αυτήν την πεποίθηση ότι δεν είναι δυνατόν να βελτιώσετε την ζωή σας ή ότι δεν αξίζετε να έχετε πολλά χρήματα.
Ίσως να φοβάστε ότι δεν θα είστε σε θέση να χειριστείτε τον πλούτο.Η ότι δεν θα ξέρετε τι να κάνετε με αυτό.   Οι εσωτερικές αναστολές  ως επί το πλείστον οφείλονται σε πρώην ψυχικά κατάλοιπα, σε κάνουν να νιώθεις και να πιστεύεις ότι δεν είσαι άξιος, ότι δεν αξίζεις την επιτυχία ή ότι ο πλούτος και τα χρήματα δεν γίνετε να έρθουν σε εσάς!!
Εάν εκτελέσετε αυτή την ανάλυση ειλικρινά, θα μάθετε ποιες είναι οι σκέψεις και συμπεριφορές που εμποδίζουν το δρόμο σας, προς την επιτυχία, και θα είναι σαφέστερο σε σας τι πρέπει να κάνετε.  θα είναι ευκολότερο να χειριστείτε αυτές τις αναστολές. Ελευθερώσετε τον εαυτό σας από τα ΔΕΝ.  Και να αρχίσετε να προσελκύετε τον πλούτο στη ζωή σας. Εάν μία συνεδρία δεν είναι αρκετή, να την επαναλαμβάνετε όσο συχνά νοιώθετε ότι μπορείτε. πάντα με ένα φύλο χαρτί  γράφετε τις σκέψεις σας, και σκεφτείτε τις, κάθε μέρα μέχρι να αισθανθείτε ότι έχετε ανακαλύψει τι σας κρατά πίσω.
Μετά από αυτή την ανάλυση, θα είναι ευκολότερο να αρχίσετε να αλλάζετε τις σκέψεις και τη στάση σας απέναντι στα  χρήματα και τον πλούτο. Θα είναι ευκολότερο, με την  εσωτερική σας αντίσταση να μειώνετε, και πλέον να απεικονίζετε ότι θέλετε να πάρετε ή να ολοκληρώσετε. Έχετε εμμονή στις προσπάθειές σας κρατώντας μια εικόνα της επιτυχίας στο μυαλό σας,  μέχρι να εκπληρώσετε την επιθυμία σας, και την ίδια στιγμή κρατώντας,  ανοιχτό μυαλό για τις ευκαιρίες θα οδηγηθείτε  να κάνετε  το σωστό πράγμα στη σωστή στιγμή, και να προσελκύσετε τους κατάλληλους ανθρώπους στην  κατάλληλη στιγμή.
Μια έντονη  σκέψη διαθέτει  τεράστια δύναμη. Όλοι οι πλούσιοι άνθρωποι επικεντρώνουν τις προσπάθειές τους σε ένα θετικό και ισχυρό τρόπο για το τι θέλουν να επιτύχουν. Μερικοί απ 'αυτούς για να κατανοήσουν και συνειδητά τους νόμους της επιτυχίας, ενώ άλλοι το κάνουν ασυνείδητα.

Απεριόριστη Σκέψη

Ο Θεός μας έχει δώσει απεριόριστα όλο τον πλούτο. Υπάρχει αφθονία των πάντων, και αυτό δημιουργεί συνεχώς περισσότερα από τα πάντα.  Το πρόβλημα είναι ότι οι αρνητικές σκέψεις και οι συμπεριφορές που μας εμποδίζουν από την φυσική μας τάση στον Θεό να εκδηλώσει ελεύθερα τις δημιουργικές δυνάμεις, της δημιουργίας να έρθουν απεριόριστα προς εμάς.
Θα πρέπει να ανοίξετε το μυαλό σας στην ευημερία και πετάξετε τον περιορισμό στις σκέψεις σας. Δεν έχει σημασία ο χρόνος πόση  διάρκεια χρειάζεται. δεν υπάρχει χρόνος τα πάντα που θέλουμε υπάρχουν ήδη.  απλά επιλέξετε να αλλάξετε τις σκέψεις και τις συμπεριφορές σας. Και να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε χωρίς την επιβολή περιορισμών, η ζωή σας θα αρχίσει να αλλάζει. Στο μυαλό σας, είναι όλα! Σκεφτείτε τις δυνατότητες, και όχι  τους περιορισμούς.

Και να θυμάστε τα 4 βήματα της επιτυχίας. 1.ζητώ  2.πιστεύω 3. Σκέφτομαι ότι έχω ήδη αποκτήσει αυτό που ζήτησα. 4.Απολαμβάνω!


 Κρατήστε  ανοικτό το μυαλό, για να είστε έτοιμοι να αναλάβετε δράση και τις ευκαιρίες που θα σας βρεθούν στο δρόμο σας, και είστε στο σωστό δρόμο προς την επιτυχία.

Θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την δύναμη του μυαλού, η την δημιουργική απεικόνιση και την επιτυχία και σε  άλλα άρθρα σε αυτή την ιστοσελίδα.
Συγγραφέας:Κεραμιδάς Σταύρος.
Πηγή κειμένου:www.kalatanea.blogspot.gr
Πηγή φωτογραφίας:http://www.axortagos.gr
« PREV
NEXT »

1 σχόλιο

  1. Πολύ ωραίο το άρθρο σας.Μήπως μπορείτε με ένα παράδειγμα να προσελκυσω τον πλούτο ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε ελεύθερα να γράφετε τα σχόλιά σας, αρκεί να μην περιέχουν υβριστικές λέξεις, η προσβολές για οποιονδήποτε. κακόβουλα σχόλια θα διαγράφονται μαζί με τον συγγραφέα τους.Ευχαριστώ.


LilantioNews

LilantioNews
Το Ληλάντιο στην οθόνη σας