Νεα Άρθρα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Ο Νόμος Της Έλξης: Είναι αληθινός;

 

Ένα Κάλεσμα Σε Όλους Εκείνους    
Που Θέλουν Να Ανακαλύψουν   
Τον Πιο Ιερό & Μυστικό   
Νόμο Του Σύμπαντος   



Αγαπητοί αναγνώστες, 

Έχετε ποτέ σας ακούσει για τον Νόμο της Έλξης; 

Είναι το αγαπημένο θέμα των μίντια  στις μέρες μας.  

Αλλά λειτουργεί πραγματικά; Ή είναι απάτη; 

Αυτή είναι η ερώτηση που περιφέρετε στο μυαλό του καθένα μας. 

Τον τελευταίο καιρό έχω λάβει αρκετά έμαιλ με ερωτήσεις. Και η πιο συχνή ερώτηση από όλους φαίνεται να είναι: 

"Ποιά είναι η γνώμη σας για το Νόμο της Έλξης, και της "ύπαρξης στο τώρα"; Ακούγεται αρκετά σαγηνευτικό, αλλά είναι αληθινό ή καλύτερα να το αγνοήσουμε;" 


Η Απάντησή Μου: 



Ο Νόμος της Έλξης είναι το κλειδί για να έχεις, να είσαι και να κάνεις ότι επιθυμείς στη ζωή.

ΚΑΙ… 

το μήνυμά του είναι πολύ χρήσιμο και αληθινό. 

ΑΛΛΑ… 

Αυτό που δέν σας λέει κανένας είναι: 

Εκτός κι εάν και έως ότου καθαρίσετε όλη την υποσυνείδητη αντίστασή σας στο να έχετε, να είστε και να κάνετε ότι επιθυμείτε… 


Θα Συνεχίσετε "Να Προσελκύετε" 
Στη Ζωή Σας Περισσότερα Από Αυτά Που  
Ήδη Έχετε! 


Με άλλα λόγια: 

Ανεξαρτήτως ποιάς "τεχνικής" επιτυχίας χρησιμοποιείτε: Υποσυνείδητα "θα απωθήσετε" όλα τα πράγματα που θέλετε στη ζωή. 

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, όλοι αυτοί οι άνθρωποι δεν μπορούν ποτέ να έχουν τα αποτελέσματα που επιθυμούν, από όλα εκείνα τα είδη "τεχνικών επιτυχίας" που υπάρχουν: Η "αόρατη" υποσυνείδητη αντίσταση, κρατά την επιτυχία μόνο μερικά βήματα μακριά τους. 

Αυτό σημαίνει ότι όλοι εμείς θα πρέπει να εγκαταλείψουμε τα όνειρα μας και να συμβιβαστούμε με αυτά που ήδη έχουμε; 

Όχι βέβαια.  

ΠΟΤΕ 

Υπάρχει κάποιος καλύτερος τρόπος.  

Ένας "κομψός και απλός" τρόπος για να αποκτήσετε ότι ποθείτε. Χωρίς να χρειάζεται να γνωρίζετε τους "νόμους του σύμπαντος" και της δημιουργίας…χωρίς να χρειάζεται να γνωρίζετε "μυστικούς και απόκρυφους νόμους"…  για να αποκτήσετε τα πράγματα που θέλετε.  

Μπορείτε να μαντέψετε τί είναι; 

Θα αρχίσετε να χτυπάτε τον εαυτό σας, που δέν το είχατε σκεφτεί πιο πρίν – ίσως και να αρχίσετε να γελάτε – όταν το ακούσετε! 

Επιτρέψτε μου να σας εξηγήσω: 

Ο πραγματικός νόμος της έλξης για να προσελκύσετε αυτό που θέλετε στη ζωή σας αρχίζει – όχι με το να έχετε θετική σκέψη -ΑΛΛΑ – με το να… 


"Σβήσετε" Τον Αρνητικό   
Υποσυνείδητο Προγραμματισμός Σας! 


Αυτό είναι μία στροφή 180 μοιρών, σε σχέση με όλες τις δεκάδες χιλιάδες "φόρμουλες επιτυχίας" που θα διαβάσετε σε οποιοδήποτε βιβλίο αυτοβοήθειας… που θα βρείτε στο ίντερνετ… σχεδόν όλα τους είναι απίστευταπερίπλοκα.  

Και ο λόγος που είναι περίπλοκα, είναι για να μήν μπορείτε να επιρρίψετε ευθύνες όταν θα είστε βέβαιοι ότι αυτό που σας πρότειναν να ακολουθήσετε,δέν έχει τα αποτελέσματα που σας υποσχέθηκαν.  


Τότε λοιπόν πώς θα το κάνουμε; 

Ο καλύτερος τρόπος που θα μπορούσα να το εξηγήσω: 

Θα ήθελα να ρίξετε μια ματιά στον υπολογιστή που διαβάζετε αυτό το μήνυμα στην οθόνη του. Και ο λόγος που σας ζητάω να το κάνετε είναι… επειδή…  


Το Ανθρώπινο Μυαλό Λειτουργεί 
Ακριβώς Όπως Ένας Υπολογιστής! 


Εάν ο υπολογιστής σας προσβληθεί από κάποιον ιό και δέν τον αφαιρέσετε, τότε θα σταματήσει να λειτουργεί αποτελεσματικά (και πολλές φορές καθόλου!). Το ανθρώπινο μυαλό λειτουργεί ακριβώς με τον ίδιο τρόπο.  

Σκεφτείτε το μυαλό σας σαν ένα "βιολογικό υπολογιστή". 

Και, τα αρνητικά υποσυνείδητα προγράμματά σας (ή αντιστάσεις), είναι σανιοί που παρεμποδίζουν την επιτυχία σας  – που υπονομεύουν κάθε προσπάθεια που κάνετε για να αλλάξετε τη ζωή σας. 

Ακριβώς γι' αυτόν το λόγο οι παραδοσιακές "τεχνικές επιτυχίας" (όπως "Το Μυστικό") σπάνια έχουν τα αποτελέσματα που ελπίζουν και προσδοκούν όλοι εκείνοι που τα ακολουθούν. 

Ο νόμος της έλξης έχει να κάνει με το να πλημμυρίσετε το μυαλό και την σκέψη σας με θετικές λέξεις, προτάσεις και εικόνες. 

Δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό σε αυτό. 

Αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα: 

Είναι σάν να εγκαθιστούμε ένα πρόγραμμα σε υπολογιστή που έχει ιό. Ο ιός πρόκειται να  παρεμποδίσει - ακόμη και να σταματήσει εντελώς - την λειτουργία του προγράμματος. 

Ακριβώς το ίδιο  συμβαίνει και με εμάς τους ανθρώπους. Από την ηλικία των 5 ετών, όλοι αποκτούμε την ασυναίσθητη συνήθεια να θάβουμε (καταστέλλουμε) τα αρνητικά μας συναισθήματα. Αυτά τα κατεσταλμένα.. θαμμένα.. αρνητικά συναισθήματα ενεργούν έπειτα όπως ένας ιός που "εξοντώνει" - σβήνει όλες τις θετικές σκέψεις και εικόνες που βάζετε στο μυαλό σας. 

Έτσι, έως ότου να μάθετε πώς να "σβήσετε" την θαμμένη και "κρυμμένη" αρνητικότητά σας… έχετε έναν "ιό αντί-επιτυχίας" μέσα σας, που πάντα θα σας…  


Αποτρέπει Να Αποκτήσετε
Αυτό Που Θέλετε!


Παρόλα αυτά, υπάρχουν καλά νέα: 

Μόλις μάθετε πώς να χρησιμοποιήσετε ένα επαναστατικό σύστημα - για νασβήσετε την θαμμένη αρνητικότητά σας (ιοί μυαλού)… θα αποκτήσετε μια φυσική θετική ψυχική διάθεση… και επομένως… θα χρησιμοποιήσετε χωρίς κούραση τον νόμο της έλξης, για να "προσελκύσετε" την αφθονία σε όλους τους τομείς της ζωής σας. 

Δεν έχετε ακούσει ποτέ ξανά για κάτι εφάμιλλο. 

Ούτε κατά διάνοια. 

Αυτό το πρόγραμμα είναι διαφορετικό. Δέν έχει να κάνει με θετική σκέψη, με μυστικούς νόμους της έλξης, αυτό-διαβεβαιώσεις, παραδοσιακά προγράμματα επίτευξης στόχων, διανόηση... ή οποιαδήποτε άλλο πρόγραμμα αυτό-βελτίωσης… που θα έχετε ακούσει χιλιάδες φορές.  

Φυσικά, κάποιοι λίγοι, δύσπιστοι άνθρωποι, ίσως να έχουν δεύτερες σκέψεις σχετικά με την αποτελεσματικότητα ενός τέτοιου συστήματος. Δέν είμαι σε θέση να σας πώ εάν θα επιτύχουν ή όχι... διότι... σε κάθε περίπτωση… 


Θα Ανταμειφθούν 
Με Το Να"Προσελκύσουν" Αυτό Που
Πραγματικά  Ποθούν Στις Ζωές Τους! 


Ο λόγος που το πρόγραμμα ο Κρυφός Νόμος Της Έλξης έχει απίστευτα αποτελέσματα, και λειτουργεί 100% για αυτούς που το χρησιμοποιούν για να προσελκύσουν αυτά που επιθυμούν στη ζωή τους, είναι επειδή έχει βασιστεί σε 3 ΑΛΗΘΕΙΕΣ: 

ΑΛΗΘΕΙΑ #1:  Είναι τα θαμμένα "αρνητικά συναισθήματά σας", που είναι η πρωταρχική αιτία όλων των προβλημάτων (συμπεριλαμβανομένων και των οικονομικών) που βιώνετε. Είναι τα θαμμένα, "καταπιεσμένα" συναισθήματά σας, που δέν σας επιτρέπουν να έχετε τον πλούτο και τα "παιχνίδια" που θέλετε.  

Και… 

ΑΛΗΘΕΙΑ #2: Όλοι μας έχουμε μια αυθόρμητη, φυσική δυνατότητα να "απαλλαγούμε" (σβήσουμε) όλα τα θαμμένα συναισθήματά μας, που έχουν αρνητικές επιπτώσεις στις ζωές μας. 

Και… 

ΑΛΗΘΕΙΑ #3: Όσο περισσότερο "αφήνουμε" και "εξαλείφουμε" (ή σβήνουμε ) την θαμμένη αρνητικότητά μας (υποσυνείδητα προγράμματα)… τόσο πιο ανάλαφροι ευτυχείς… και υγιείς γινόμαστε. 



Δεν υπάρχει τίποτα δυσνόητο ή περίπλοκο σχετικά με τα οφέλη από αυτό το πρόγραμμα.. Στην πραγματικότητα… 

Με αυτό το πρόγραμμα το μόνο που κάνετε είναι να… έρθετε σε επαφή με όλα τα "αρνητικά" συναισθήματά σας… "εγώ δεν"... και… έπειτα να τα "αφήσετε" επί τόπου. Να απαλλαγήτε από αυτά μιά για πάντα.  


Για παράδειγμα, ας υποθέσουμε ότι θέλετε να χρησιμοποιήσετε τον Νόμο της Έλξης για να "προσελκύσετε" 10.000 στη ζωή σας (Χρησιμοποιώ 10.000 σαν παράδειγμα μόνο. Εσείς είστε αυτοί που θα θέσετε το νούμερο που ταιριάζει καλύτερα στην περίπτωση σας. Ούτως ή άλλως δεν υπάρχει όριο στο τι μπορείτε να "ζητήσετε" όταν χρησιμοποιείτε αυτό το πρόγραμμα). 


Είτε θα γράψετε το στόχο σας, είτε θα τον πείτε στον εαυτό σας... και μετά θα αφήσετε οποιαδήποτε "συναισθήματα συνείδησης" να εμφανιστούν. Οτιδήποτεδιαφορετικό από το συναίσθημα "ΝΑΙ, αισθάνομαι πως ήδη έχω αποκτήσει τα10.000 ευρώ", είναι αυτό που ονομάζεται "δεν μπορώ" συναίσθημα. Χαρακτηριστικά του "δεν μπορώ" συναισθήματα είναι: 

 "Πώς είναι δυνατόν να κάνω επιπλέον 10.000 ευρώ αυτόν το μήνα;" 

 "Δεν έχω αρκετούς πελάτες, χρειάζομαι περισσότερους πελάτες." 

• "Θα χρειαστεί να βάλω επιπλέον ώρες και να είμαι στο γραφείο όλη τη μέρα για να κάνω αυτά τα χρήματα." 

 "Δεν είμαι σίγουρος ότι αυτό είναι εφικτό. Πρέπει να υπάρχει κάτι περισσότερο, δέν μπορεί να είναι μόνο αυτό... δέν μπορεί να είναι τόσο απλό." 

Και ούτω καθεξής. 

Μόλις αποκτήσετε συνείδηση των "δεν μπορώ" συναισθημάτων σας – μετά μπορείτε "να τα αφήσετε" (να τα σβήσετε!). 

Και… έπειτα,  ξαφνικά, σαν από "μαγεία" το φράγμα θα σπάσει και…. 


Αυτό Που Θέλετε Πραγματικά 
Θα Είναι Φυσικό Να σας Έρθει! 


Και μαντέψτε τι; 

Αν και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το σύστημα για να αποκτήσετε οικονομική ελευθερία πολύ πιό γρήγορα από οτιδήποτε άλλο – δεν είναι η "πλήρης ιστορία". 

Βλέπετε η συναρπαστική αλήθεια είναι, ότι απλώς με το να καθίσετε σε μια καρέκλα, και να "αφήσετε" "διαγράψετε" τα αρνητικά σας συναισθήματα…τη θαμμένη αρνητικότητά σας... τις "Δέν μπορώ" σκέψεις σας... αρκετά σύντομα (πολύ πιο σύντομα από ότι φαντάζεστε!) θα αρχίσετε να ζείτε μια ζωή τόσο πανέμορφη... που θα είναι πέρα από κάθε φαντασία.  

Όσο αδύνατο, κι εάν σας ακούγεται τώρα, ξαφνικά "θα προσελκύσετε" όλα όσα επιθυμείτε στη ζωή σας - (υλικά αγαθά, τον ιδανικό σας σύντροφο, την καριέρα που επιθυμείτε, καλύτερη υγεία, κ.λπ.). 


Επίσης, θα σας δώσει… κι ένα άλλο… ακόμα μεγαλύτερο και ίσως το πιο απροσδόκητο δώρο από όλα...   


Θα Αποκτήσετε Ένα Συναίσθημα 
Ηρεμίας, Χαράς και Ευτυχίας 
Στη ζωή σας! 


Με άλλα λόγια, χρησιμοποιώντας τίποτα περισσότερο από το πρόγραμμα Ο Κρυφός Νόμος της Έλξης, για να απελευθερωθείτε από τη θαμμένη, κατεσταλμένη αρνητικότητά σας... επίσης… ενεργεί σαν καταλύτης για να ζωντανέψετε όλους εκείνους τους άλλους τομείς της ζωή σας που θα σας κάνουν να νιώσετε τηνικανοποίηση που δέν είχατε ποτέ πριν.  

Όταν μαθαίνεις πως να απαλλαγείς από τα "περιορισμένα υποσυνείδητα προγράμματα" … λειτουργεί σαν… αφετηρία… που θα σας στείλει σε ένα καινούριο επίπεδο ικανοποίησης, απόλαυσης και ευχαρίστησης που δεν θα μπορούσατε να είχατε ποτέ πριν.  


Με αυτήν την "ασυνήθιστη διαδικασία" της απελευθέρωσης από την θαμμένη αρνητικότητα που βρίσκεται αποθηκευμένη και κατοικεί στο υποσυνείδητό σας… 


Είναι Εντελώς Αδύνατο ΝΑ ΜΗΝ   
Αποκτήσετε Αυτό Που Θέλετε! 


Και δέν είναι καθόλου αστείο. 


Θα ήθελα να σας ζητήσω να "εξετάζατε" την ζωή σας πρίν αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα Ο Κρυφός Νόμος Της Έλξης. Μετά από ένα μήνα, "εξετάστε" την πάλι. 

Και ξέρετε τι; 

Αυτό που "θα δείτε" και θα νιώσετε θα σας καταπλήξει εντελώς! 
Θα αισθάνεστε εσωτερική ηρεμίαγαλήνη, θα έχετε κάνει "ειρήνη" με τον εαυτό σας και θα έχετε αρχίσει την διαδικασία... θα έχετε αρχίσει να βαδίζετε το μονοπάτι... που θα σας οδηγήσει στο να αποκτήσετε όλα αυτά που επιθυμείτε.  


Δεν μπορώ να σας πω πώς αυτό που ποθείτε θα "εμφανιστεί" στη ζωή σας. Κανένας δεν νοιάζεται πώς θα γίνει... επειδή… αυτό που γνωρίζω (όπως και όλοι εκείνοι που θα το χρησιμοποιήσουν) είναι… 


Θα Αρχίσουν Να "Έρχονται"… Συχνά Από 
"Απροσδόκητες" Πηγές! 


Και δεν έχει καμία σημασία εάν δέν έχετε επιτύχει ποτέ σας κάποιον από τους στόχους που θέσατε. Δέν έχει καμία σημασία εάν τις φορές που σκεφτήκατε κάτι που θέλατε, δεν εμφανίστηκε ποτέ στη ζωή σας (η γυναίκα που είδατε στο δρόμο και σας μάγεψε... το φόρεμα που σας άρεσε, αλλά δεν υπήρχε στο νούμερό σας... ) 

Τίποτε από όλα αυτά δέν έχουν σημασία. 

Αυτό το πρόγραμμα ΔΟΥΛΕΥΕΙ!  

Αυτό το πρόγραμμα θα ΦΕΡΕΙ... τα αποτελέσματα που θέλετε. 



Είστε Έτοιμοι "Να Προσελκύσετε"
Όλα Εκείνα Που Τόσο Πολύ
Επιθυμείτε Στη ζωή Σας;
 Πηγή:http://anapolis.hostei.com/nomos_tis_elxis.html
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε ελεύθερα να γράφετε τα σχόλιά σας, αρκεί να μην περιέχουν υβριστικές λέξεις, η προσβολές για οποιονδήποτε. κακόβουλα σχόλια θα διαγράφονται μαζί με τον συγγραφέα τους.Ευχαριστώ.


LilantioNews

LilantioNews
Το Ληλάντιο στην οθόνη σας