Νεα Άρθρα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Λίμνη Ναυτική βραδιά 15 Αυγούστου 2013



Λίμνη Ναυτική βραδιά 15 Αυγούστου 2013  

Λίμνη Ναυτική βραδιά 15 Αυγούστου

Τα Ελύμνια είναι μια γιορτή που γίνεται κάθε χρόνο στην Λίμνη Ευβοίας,   πραγματοποιείται από 1-15 Αυγούστου το φεστιβάλ Ελύμνια. Πρόκειται για ένα μεγάλο πολιτιστικό γεγονός με πολλές εκδηλώσεις και διάφορα δρώμενα στην πόλη της Λίμνης . Πρόκειται για την κορύφωση ενός θαλασσινού  ηχοράματος  με τη συμμετοχή σκαφών, όπου παρουσιάζεται η ιστορία της πόλης, οι αγώνες για την απελευθέρωση, αλλά και οι αγώνες της ναυτοσύνης.

όποιος έχει παρακολουθήσει τα Ελύμνια θα καταλάβει ότι πρόκειται για μια εντυπωσιακή γιορτή, με βαρελότα πυρσούς κάψιμο της τουρκικής αρμάτας πολλά βεγγαλικά στον ουρανό και πλούσιο μουσικό θέαμα με εντυπωσιακά εφέ μέσα στην θάλασσα. Ολόκληρος ο παράλιος δρόμοας, αλλά και οι παραλίες της Λίμνης, γεμίζουν από χιλιάδες επισκέπτες που κάθε χρόνο με… θρησκευτική ευλάβεια παρακολουθούν τα ελύμνια. Η γιορτή αρχίζει με πολλά σκάφη που αρμενίζουν στην θάλασσα μπροστά στην πόλη, όπου με σχηματισμούς δημιουργούν μια φαντασμαγορική εικόνα που σε ταξιδεύει σε άλλες εποχές.

Πηγή κειμένου:http://www.nafpaktianews.gr

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε ελεύθερα να γράφετε τα σχόλιά σας, αρκεί να μην περιέχουν υβριστικές λέξεις, η προσβολές για οποιονδήποτε. κακόβουλα σχόλια θα διαγράφονται μαζί με τον συγγραφέα τους.Ευχαριστώ.


LilantioNews

LilantioNews
Το Ληλάντιο στην οθόνη σας