Νεα Άρθρα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Συνταγή για να καλύψετε ή να κάνετε πιο σκούρα, τα γκρίζα μαλλιά.


Συνταγή για να καλύψετε ή να κάνετε πιο σκούρα, τα γκρίζα μαλλιά.
 
Υπάρχει ένας εύκολος και πολύ αποτελεσματικός τρόπος για να μαυρίσετε τα γκρίζα μαλλιά. Δίνει μάλιστα ένα φυσικό και ολοκληρωμένο αποτέλεσμα κάτι που βοηθάει πολύ και τους άνδρες! Για να μαυρίσετε   με φυσικό τρόπο και αποτέλεσμα τα μαλλιά σας, χρειάζεται να επιστρατεύσετε στη μάχη πολύ απλά και δημοφιλή υλικά. Θα ρίξετε ένα φλιτζάνι φρέσκο βρασμένο νερό μέσα σε 4 κουταλιές της σούπας αποξηραμένο φασκόμηλο.
 
Θα το αφήσετε μέσα στο νερό,ώστε να μουσκέψει το βότανο, όλη τη νύχτα. Πριν το εφαρμόσετε, θα το συνδυάσετε με  ένα φλιτζάνι τσάι εμπορίου ανακατεύοντας. Θα ξεπλένεται με αυτό το προϊόν τα μαλλιά σας, κάθε νύχτα. Επίσης, βοηθάει και σαν ξέβγαλμα μετά το λούσιμο. Θα επιμείνετε στην εφαρμογή του μέχρι την στιγμή που θα δείτε τα μαλλιά σας, να αποκτούν το ιδανικό για εσάς χρώμα. Κατόπιν θα κάνετε συντήρηση αυτής της τεχνικής όποτε θα λούζεστε. Στο τελευταίο ξέβγαλμα θα χρησιμοποιείτε φασκόμηλο. Το φασκόμηλο, πέρα από το ότι σκουραίνει τα μαλλιά, τα δυναμώνει επίσης. Το τσάι φασκόμηλου έχει μεγάλη ιστορία στην κάλυψη των γκρίζων μαλλιών. Οι Ινδιάνοι το χρησιμοποιούσαν γι αυτό το σκοπό επί αιώνες!
το κείμενο έχει πληροφοριακό χαρακτήρα ρωτήστε τον γιατρό σας.
ΠΗΓΗ:http://www.mystikaomorfias.gr/Catalog/index.php?main_page=index&cPath=49&zenid=lqk12ik47dq18se66b204cmp66
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε ελεύθερα να γράφετε τα σχόλιά σας, αρκεί να μην περιέχουν υβριστικές λέξεις, η προσβολές για οποιονδήποτε. κακόβουλα σχόλια θα διαγράφονται μαζί με τον συγγραφέα τους.Ευχαριστώ.


LilantioNews

LilantioNews
Το Ληλάντιο στην οθόνη σας