Νεα Άρθρα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Η δίαιτα 16-8 (τις 8 ώρες τρως ό,τι θέλεις) (Αδυνάτισμα)


Μία ηθοποιός πρέπει να γυμναστεί για να παίξει σε ταινία δράσης; Χρειάζεται να κυλιστεί στην αμμουδιά αγκαλιά με τον αγαπημένο της γιατί γυρίζει μία αισθηματική κομεντί; Έχει στο πρόγραμμα της να εμφανιστεί στις Χρυσές Σφαίρες με εξώπλατο Βερσάτσε ή να απονείμει ένα βραβείο στα Όσκαρ; Αυτές είναι δουλειές για την personal trainer Βάλερι Γουότερς. Εδώ και 17 χρόνια εξασφαλίζεις στους σταρ του Χόλιγουντ γρήγορα αποτελέσματα ώστε να παρουσιάζονται με την καλύτερη σιλουέτα. Η Σαρλίζ Θερόν ακολούθησε τις συμβουλές για να ετοιμαστεί για το ρόλο της Φουριόζα στο Mad Max: The Fury Road, η Κέιτ Μπέκινσεϊλ για να φορέσει τις ολόσωμες ελαστικές φόρμες στο Underworld, η Τζέσικα Μπιλ για να συντηρεί τα πιο διάσημα οπίσθια στο σινεμά σήμερα και η Σίντι Κρόφορντ για να παραμένει ακμαία στα 49 της.

Η διατροφή: Στα 17 χρόνια που φροντίζει τους σταρ έχει δοκιμάσει όλες τις διατροφικές μόδες που έχουν περάσει. Έχοντας απορρίψει κάθε μία από αυτές για διαφορετικούς λόγους έχει καταλήξει στη δίαιτα Renegade. H ίδια, χάρη σε αυτήν κατάφερε να ξαναφτάσει στο βάρος που είχε όταν ήταν 25 χρονών. Η βάση του προγράμματος είναι η χρονική περίοδος της αφαγίας μέσα στη μέρα: 16 ώρες αφαγία (συμπεριλαμβανομένου του ύπνου) και 8 ώρες φαγητό. Και, αυτό που ακούμε για πρώτη φορά από το στόμα ενός ειδικού, η κατάργηση του πρωινού.

«Στην αρχή μου ακουγόταν τρελό. Νόμιζα πως αν δεν φάω πρωινό θα πεθάνω. Από τότε όμως που έβαλα τους πελάτες μου σε αυτή την δίαιτα, όλοι είναι ανακουφισμένοι που δεν χρειάζεται να τρώνε πρωινό. Το πιο σημαντικό σχετικά με αυτό το πρόγραμμα είναι ότι ταιριάζει στους πολυάσχολους ανθρώπους. Ποιος έχει χρόνο να τρώει και πολύ περισσότερο να ετοιμάζει 5-6 γεύματα τη μέρα που λένε συνήθως οι δίαιτες; Μπορείς να αφιερώσεις όλη αυτή την ώρα σε πιο δημιουργικά πράγματα από το να τρως.

Επιπλέον αποκτάς πολύ περισσότερη ενέργεια εξαιτίας του γεγονότος ότι η αφαγία διεγείρει το συμπαθητικό νευρικό σύστημα (το σύστημα που κρατάει το σώμα σε εγρήγορση). Οι πιο πολλοί άνθρωποι λειτουργούν με το παρασυμπαθητικό (το σύστημα που βοηθάει τον οργανισμό να κρατήσει τις εφεδρείες του) και γι' αυτό έχουν τόσο χαμηλά επίπεδα ενέργειας όλη μέρα. Η αφαγία κρατάει από την ώρα που πηγαίνουμε για ύπνο και για 16 ώρες. Τις επόμενες 4 ώρες μπορείτε να τρώτε εύπεπτες πρωτεΐνες, λιπαρά και φρούτα. Τις 4 ώρες που ακολουθούν μπορείτε να τρώτε την μεγαλύτερη ποσότητα της μέρας με λαχανικά, κρέας και υδατάνθρακες. Απαγορεύεται η ζάχαρη και τα γαλακτοκομικά. Είναι σημαντικό να καταναλώνετε πολλά λαχανικά. Να διαλέγετε αυτά που είναι φρέσκα, στην εποχή τους και καλλιεργούνται στα μέρη σας».



Πάντα να συμβουλεύεστε το Γιατρό σας
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε ελεύθερα να γράφετε τα σχόλιά σας, αρκεί να μην περιέχουν υβριστικές λέξεις, η προσβολές για οποιονδήποτε. κακόβουλα σχόλια θα διαγράφονται μαζί με τον συγγραφέα τους.Ευχαριστώ.


LilantioNews

LilantioNews
Το Ληλάντιο στην οθόνη σας