Νεα Άρθρα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Κορονοϊός Ελλάδα: Αυτός είναι ο τρόπος για να φτιάξετε μόνοι σας χειρουργικές μάσκες [vid]



Κορονοϊός Ελλάδα: H ζήτηση για τις μάσκες είναι ιδιαίτερα αυξημένη, όπως και τα αντισηπτικά που παρουσιάζουν και αυτά έλλειψη».

Κορονοϊός Ελλάδα: Σε πανικό είναι οι πολίτες με τον φόβο της μόλυνσης από τον κορονοϊό με αποτέλεσμα να έχουν εξαντληθεί τα τελευταία 24ωρα οι χειρουργικές μάσκες προσώπου, καθώς πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να τις προμηθευτούν κατά δεκάδες. Οι εταιρείες και τα φαρμακεία, λόγω της έλλειψης που υπάρχει, αναγκάζονται να προμηθεύουν κατά προτεραιότητα, γιατρούς, κλινικές και μεγάλα κέντρα αποκατάστασης.
Αυτές οι ελλείψεις οδηγούν κόσμο στο να δημιουργεί αυτοσχέδιες μάσκες. Στο βίντεο μπορείτε να δείτε πως να φτιάχνετε και εσείς μάσκες με υλικά που έχετε στο σπίτι σας. 
Φτιάξτο μόνος σου
Στο Πανεπιστήμιο του Χονγκ Κονγκ και το Νοσοκομείο Shenzhen  με αφορμή την έλλειψη χειρουργικών μασκών, δημιούργησαν βίντεο δύο λεπτών που εξηγεί με απλό τρόπο πως μπορείτε να φτιάξετε αυτοσχέδιες μάσκες.
Οι μάσκες μπορούν να κατασκευαστούν στο σπίτι, με απλά υλικά που έχει ο καθένας.
Αυτά περιλαμβάνουν χαρτί κουζίνας, χαρτομάντιλα, λαστιχάκια, τρυπητήρι χαρτιού, κλιπ, χαρτοταινία μήκους 5 εκατοστών, ψαλίδι, σύρμα, ένα ζευγάρι γυαλιά, ένα πλαστικό φάκελο.
Οι χειροποίητες μάσκες, σύμφωνα με τους δημιουργούς, πετυχαίνουν στο 90% το φιλτράρισμα που κάνουν και οι κανονικές χειρουργικές μάσκες.

Δείτε το βίντεο:
« PREV
NEXT »

1 σχόλιο

Μπορείτε ελεύθερα να γράφετε τα σχόλιά σας, αρκεί να μην περιέχουν υβριστικές λέξεις, η προσβολές για οποιονδήποτε. κακόβουλα σχόλια θα διαγράφονται μαζί με τον συγγραφέα τους.Ευχαριστώ.


LilantioNews

LilantioNews
Το Ληλάντιο στην οθόνη σας