Νεα Άρθρα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Πώς να είσαι καλύτερα όταν όλα σου πάνε «στραβά»

Όταν φύγαμε από το σπίτι μας για να πραγματοποιήσουμε τα όνειρα μας, καμία μας δεν φαντάστηκε πιστεύω ότι δεν θα μπορούσε να τα καταφέρει στο βαθμό που ήθελε. Ήμασταν γεμάτες ενέργεια και αυτοπεποίθηση ότι όλα θα γίνουν όπως πραγματικά τα θέλουμε. Θα έχουμε μια «καλή» δουλειά με ικανοποιητικό μισθό, των ιδανικό σύντροφο, το σπίτι που ονειρευτήκαμε, το αυτοκίνητο μας και κάποια στιγμή μια ευτυχισμένη οικογένεια.



Έλα όμως που δεν ήρθαν όπως ακριβώς τα σχεδίαζες. Έτσι δεν δουλεύεις στην δουλειά που θα ήθελες, ο μισθός δεν είναι ικανοποιητικός, να το πω πιο σωστά μπορεί και να μην φτάνει, η σχέση σου δεν είναι στα καλύτερα της, και το θέμα οικογένειας έχει γίνει πλέον ένα μακρινό όνειρο. Και εσύ αναρωτιέσαι αν η ζωή σου από εδώ και πέρα θα είναι έτσι.



Ναι μπορεί να πάτησες απότομα στην πραγματικότητα αλλά δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να τα καταφέρεις.

Καταρχήν προσπάθησε πάντα να βλέπεις την θετική πλευρά των πραγμάτων. Ναι συμφωνώ ότι δεν σου φτάνει ο μισθός και ότι είναι δύσκολα. Προσπάθησε να αλλάξεις τις συνήθειες σου. Διάλεξε οικονομικές λύσεις και για τα ψώνια σου και για τις εξόδους σου και γενικά για όλα.

Σχέση…..ναι επηρεάζεται από την κατάσταση σου. Όταν φεύγεις από το γραφείο και είσαι γεμάτη νεύρα δεν είναι ότι καλύτερο να τα φέρνεις στο σπίτι, στην σχέση. Άλλο να μιλήσεις για τους προβληματισμούς σου και άλλο να ξεσπάσεις στην σχέση σου. Δεν φταίει…. Είναι δίπλα σου και σε στηρίζει. Τώρα αν έπεσες στην περίπτωση ανθρώπου που όχι απλά δεν σε στηρίζει αλλά δεν σε καταλαβαίνει και δεν είναι εδώ για σένα…. υπάρχουν και αλλού «πορτοκαλιές» που κάνουν «πορτοκάλια». Μην επιδιώκεις τον γάμο με έναν τέτοιο άνθρωπο. Και δεν εννοώ να μην παντρευτείς. Αυτό που σου λέω είναι να μην παρασυρθείς και παντρευτείς κάποιον με την ελπίδα ότι με αυτόν τον τρόπο θα βρεις την ευτυχία. Δηλαδή μην δεις το γάμο σαν διέξοδο από τα «στραβά». Η ευτυχία σε ένα ζευγάρι, δεν είναι κάτι που έρχεται τυχαία. Είναι αγαθό που αποκτιέται με κατανόηση για τις ανάγκες και ευαισθησίες του άλλου και με συνεχή προσπάθεια.

Τι και αν σου πάνε όλα στραβά. Θετικές σκέψεις. Μια βόλτα με φίλους με τον άνθρωπο που αγαπάς κάτι διαφορετικό από την καθημερινότητα θα σε ανανέωση και θα σου αλλάξει την διάθεση.


Και όσο αναφορά την καθημερινότητα…….το πρωί που θα ξυπνάς να κοιτάς τον εαυτό σου στον καθρέφτη να χαμογελάς και να σκέφτεσαι θετικά. Όταν σκέφτεσαι θετικά όλα πάνε καλύτερα. Αυτό να το θυμάσαι!!!

πηγή:

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε ελεύθερα να γράφετε τα σχόλιά σας, αρκεί να μην περιέχουν υβριστικές λέξεις, η προσβολές για οποιονδήποτε. κακόβουλα σχόλια θα διαγράφονται μαζί με τον συγγραφέα τους.Ευχαριστώ.


LilantioNews

LilantioNews
Το Ληλάντιο στην οθόνη σας