Προσευχή εξαγνισμού και καθαρισμού προσωπικών χώρων


«Πάντα όσα εάν αιτήσητε εν τη προσευχή πιστεύοντες, λήψεσθε.» (Ματθ. ΚΑ΄ 22)

Σε σενα Κύριε Ιησού Χριστέ, τον πανταχού παρόντα και τα πάντα πληρούντα, τον δάσκαλο της Οικουμένης, τον Γλυκύτατο Ιησού, που θυσιάστηκε γιά την ανύψωση και Χριστοποίηση του Ανθρώπου, αποτείνομαι την ώρα αυτή με απέραντο Σεβασμό καί Αγάπη και παρακαλώ σε Κύριε να εισάκουσεις τη δέηση μου αυτή και να με ενώσεις μαζί σου και να επιτρέψεις να λάβω ενίσχυση και δύναμη από την Δύναμη Σου και Χάρη από την Χάρη Σου. Ακόμη Σε παρακαλώ,
ο λόγος μου ας λάβει ισχύ και δύναμη από Σένα και ας μην επιστρέψει κενός.Στο Όνομα Σου Κύριε Ιησού Χριστέ και με την Χάρη του Σταυρού Σου, σταυρώνω τον χώρο αυτό της οικίας μου και κάθε ενυπάρχουσα ενέργεια προερχομένη είτε απο βασκανία ή μαγγανεία ή ζηλοτυπία ή καταλαλιά ή κατάρα, και από οποιαδήποτε άλλη αιτία που δεν προέρχεται από τον Νόμο της Αγάπης Σου.


Αποσυνθέτω, διαλύω και διασκορπίζω αυτή την ενέργεια μακριά από τον οίκο μου, από οτιδήποτε και αν προέρχεται, ανεξάρτητα αν είναι πνεύμα που ζει σε σάρκα ή αν βρίσκεται σε άυλο χώρο, όποιας ισχύος ή έντασης ή σύνθεσης και αν είναι, είτε προήλθε και προέκυψε από λόγους ή σκέψεις ή συναισθήματα μη αγαθά, όπως επίσης διαλύω και αποσυνθέτω κάθε εικόνα που σχηματίστηκε στο χώρο αυτό ή στη διάνοια μου ή στη σκέψη μου, με σκοπό να με φοβίσει ή να με παραπλανήσει και να με απομακρύνει από κοντά Σου.


Ακόμη σφραγίζω τον οίκο μου με τη δύναμη του Τίμιου και Ζωοποιού Σταυρού Σου και στο Όνομα Σου, απαγορεύω την είσοδο εντός του χώρου τούτου σε κάθε πνεύμα, που δεν Σε αναγνωρίζει και δε Σε προσκυνά ως Θεό φανερωθέντα εν σαρκί, Σταυρωθέντα και Αναστάντα, όπως εγώ σε προσκυνώ ευχαριστώντας Σε για τη Χάρη και την Προστασία Σου.


Κύριε, κάθε τυχούσα πνευματική αρνητική υπόσταση που δρα στο χώρο της οικίας μου, Σταυρώνω με τη Δύναμη του Ζωοποιού Σου Σταυρού και στο Όνομα Σου τους αφαιρώ κάθε δύναμη και εξουσία, που τυχόν έχουν.


Και με τους Αρχαγγέλους Σου Μιχαήλ και Γαβριήλ, τους παραδίδω στη Δικαιοσύνη Σου Κύριε. Παρακαλώ σε Κύριε να θέσεις φρουρά από τις Αγγελικές σου δυνάμεις στο χώρο αυτό, ώστε να τον φροντίζουν και να τον φρουρούν όπως και αυτούς που τον κατοικούν και εισέρχονται σ’αυτόν. Αμήν.


Όλα αυτά Κύριε που ετέλεσα εν τω Ονοματί Σου, Σε παρακαλώ να τα επισφραγίσεις με την Δεξιά Σου. Ευχαριστώ. Αμήν.


"Μαθητεία στην Προσευχή", Δασκαλος Ιωάννης Δ. Δώριζας


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε ελεύθερα να γράφετε τα σχόλιά σας, αρκεί να μην περιέχουν υβριστικές λέξεις, η προσβολές για οποιονδήποτε. κακόβουλα σχόλια θα διαγράφονται μαζί με τον συγγραφέα τους.Ευχαριστώ.