Νεα Άρθρα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Έρευνα αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που ωθεί τις γυναίκες στην απιστία

Ο Έρικ Άντερσον, επιστημονικός υπεύθυνος της ιστοσελίδας AshleyMadison.com και καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Γουίνστεστερ της Αγγλίας, υποστηρίζει πως ανακάλυψε επιτέλους αυτό που ωθεί τις γυναίκες στην απιστία.
Η ιστοσελίδα AshleyMadison.com επιτρέπει σε άνδρες και γυναίκες να γνωρίζουν νέους ανθρώπους και να διατηρούν μαζί τους, διακριτικά πάντα, παράνομους δεσμούς. Έτσι, ο Άντερσον σκέφτηκε να «κατασκοπεύσει» τις διαδικτυακές συνομιλίες των μελών και να βγάλει τα συμπεράσματα του.

Ο Άντερσον παρακολούθησε τις συζητήσεις 100 παντρεμένων γυναικών ηλικίας 35 έως 45 ετών που απατούσαν μέσω της ιστοσελίδας, προκειμένου να διαπιστώσει ποιος είναι ο βασικός λόγος για να αναζητήσουν μια εξωσυζυγική σχέση. Παρουσίασε τα αποτελέσματα της μελέτης του στο ετήσιο συνέδριο της Αμερικανικής Εταιρίας Κοινωνιολογίας που πραγματοποιήθηκε στο Σαν Φρανσίσκο.
Προς έκπληξη του, ο Άντερσον διαπίστωσε πως οι γυναίκες δεν αναζητούσαν έναν νέο ερωτικό σύντροφο επειδή ήταν δυστυχισμένες στον γάμο τους. Αντιθέτως, διαπίστωσε πως το 67% των γυναικών αναζητούσαν ένα νέο φλερτ επειδή επιθυμούσαν πιο ρομαντικό ή πιο παθιασμένο σεξ. Οι περισσότερες από αυτές, μάλιστα, έκαναν εξαιρετικά θετικά σχόλια για το σύζυγό τους στις διαδικτυακές τους συζητήσεις με άλλους άνδρες.
«Τα αποτελέσματα αυτά δεν αντικατοπτρίζουν τη συζυγική δυσαρμονία, αλλά τη σεξουαλική μονοτονία. Πρόκειται για ένα κοινωνικό φαινόμενο που χαρακτηρίζει τις μακρόχρονες μονογαμικές σχέσεις», αναφέρει ο Άντερσον στο σχετικό δελτίο τύπου. «Η πιο προβλέψιμη μεταβλητή σε μια σχέση είναι πως όσο προχωρά η ποιότητα και η συχνότητα του σεξ μειώνονται. Αυτό συμβαίνει επειδή συνηθίζουμε και βαριόμαστε». Για ακόμα μία φορά αποδεικνύεται ότι μία σχέση χρειάζεται προσπάθεια για να παραμείνει ζωντανή. Η φαντασία και η δημιουργικότητα βοηθούν το ζευγάρι να ανακαλύπτει συνεχώς καινούρια πράγματα, ώστε να μη βυθιστεί στη ρουτίνα και στραφεί εν τέλει σε... άλλες αγκαλιές.
Πηγή:http://www.koolnews.gr/life-and-love/ereyna-apokalipse-ton-pragmatiko-logo-poy-othei-tis-gynaikes-stin-apistia/
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε ελεύθερα να γράφετε τα σχόλιά σας, αρκεί να μην περιέχουν υβριστικές λέξεις, η προσβολές για οποιονδήποτε. κακόβουλα σχόλια θα διαγράφονται μαζί με τον συγγραφέα τους.Ευχαριστώ.


LilantioNews

LilantioNews
Το Ληλάντιο στην οθόνη σας